Hae
Hannamaria

En halua luopua rakennekynsistä

Otin rakennekynnet vuoden 2020 alussa, tarkemmin ottaen helmi-maaliskuussa. Kirjoitin tuolloin siitä, miten olin ne vuosia halunnut ja nyt vasta koin, että minulla on elämässä sellainen tilanne kun ne voi ottaa mm. rahallisesti.

Kynnet ovat tuoneet mulle yllättävän paljon iloa vuonna 2020. Mulla ei ”pitkiä” (eli sormenpään yli olevia) kynsiä ole juuri koskaan harrastusten ja/tai rahatilanteen takia ollut, mutta mutta oon iloinen että viime vuonna päädyin sellaiset ottamaan.

En olisi koskaan uskonut, että huolitellut kädet ja kynnet muuttaisivat omaa yleisilmettä näin paljon kuin ne ovat muuttaneet! En ole tähän päivään mennessä keskinyt mitään huonoa näistä kynsistä. Toki ylipäätään kynsien kanssa oli opeteltava olemaan, mutta se on pieni haaste.

Kuvat vanhimmasta tuoreimpaan, vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas per kuva.

Vuosi alkoi lyhyillä kynsillä ja yhteistyöllä Josefiinan kanssa (lopussa teille alekoodi), jolla olen jatkuvasti vuoden mittaan käynyt kynnet ottamassa. Tuolloin annoin hänelle päätösvallan siitä mitä tehdään ja muistan oikein kuinka istuttiin myöhään iltaan tuossa ekassa sessiossa! Rakenteet piti tehdä alusta asti ja alle laitettiin neon-pinkkiä erikoisvibaksi!

Toisella kertaa saatiin pidettyä timanttikynsi vielä paikoillaan ja kokeiltiin liukuväriä. Vaikka violetti valloitti ensimmäisillä kerroilla, vaihdettiin näiden jälkeen baby bluen maailman ja marmorin pariin. Sitten tulikin kesäkuu ja mustat kynnet yhdistettynä sateenkaaren väreihin (muistona tuosta ajasta mikä oli maailmallakin). Nämä oli tähän mennessä mun pisimmät kynnet ja muistan miten oli vaikeaa loppuvaiheessa olla, hah!

Seuraavaksi tulikin aika mun valmistujaiskuvien ja -kynsien, joista ensin meinasin aivan erilaisia mutta Josefiina onneksi ylipuhui mut näihin kauniin yksinkertaisiin kynsiin jotka mätsäsikin sitten täydellisesti mekon ja muun kanssa. Seuraavassa huollossa halusin jotain yksinkertaista ja kesäistä silloinkin, joten helmiäispinkillä jatkettiin.

Elokuussa laitettiin ranttaliksi ja tehtiin terävämmät mantelit mintun värissä ja testattiin saippuakuplatrendiä! Superihanat ja yhdet lemppareista tänä vuonna. Seuraavat (oikea alareuna) onkin mun ”selkäleikkauskynnet” joita en luojan kiitos joutunut käydä poistattamassa.

Rakastuin tuohon selkäleikkausväriin niin paljon, että sillä mentiin seuraavassakin huollossa. Silloin testattiin myös vesivärijuttuja toiseen kertaan ja no, tuo oli yksi ainoita kertoja elämässä kun meinasin oikeasti pyörtyä – menin aivan liian aikaisin huoltoon leikkauksen jälkeen.

Loppuvuoden kynnet menee myös yksiin mun suosikeista! Halloween-kynnet otettiin tavallaan hiukan myöhään, mutta ne oli silti aivan upeat ja en kestä miten paljon työtä Josefiina näiden eteen teki! Vihreät kynnet joulupallon ja tähtien kanssa on mun tän vuoden toise ultimaattiset suosikit, teki pahaa luopua näistä!

Vuosi viimeisteltiin uuteen vuoteen sopivalla tummalla mattasinisellä (jostain syystä pidin näitä kuvia epäonnistuneimpina koko vuotena, mutta te tykkäsitte niistä eniten ainakin IG:n perusteella)!

*****

Kynsiä mahtui vuoteen liki kaksitoista kappaletta, vaikka ne otinkin vasta maaliskuussa. Tämä siksi, että alkuun pidettiin kolmen viikon huoltoväliä kunnes alkoi vaikuttaa siltä, että kynsien kasvutahti antaa periksi neljän viikon huoltovälin. Josefiina käyttää työssään vain ammattilaisille myytäviä Mosaic Professionalin tuotteita jotka yhdistettynä hänen ammaitaitoonsa pitävät kestosta huolen.

Jos haluatte upeita kynsiä ja/tai muita kosmetologipalveluita, voin lämmöllä suositella Josefiinaa. Hän sai viime SM-kisoissa myös melkoisen monta pokaalia killuttelemaan studioonsa, joten todella hyvästä tekijästä on kyse. Voitte kaikkia aikoja varatessa käyttää mun koodia ”HANNAMARIA” (kirjoita lisätietokenttään) ja saatte työn hinnasta 10% alennusta (minä saan vastineena promoamisesta pienen alennuksen huolloista). Josefiinalle voi varata aikoja täältä.

Millaisia kynsikoristeluja teillä oli vuonna 2020?

6 kommenttia

 1. miniswithstyle kirjoitti:

  Mullakin on nyt pitkästäaikaa opintovapaalla kynnet. Nämä on ihanat koska en normaalisti hoitajan työssä saa kynsiä pitää ja nyt opintovapaalla näihin ei oikeastaan ole edes varaa. Katsotaan pidänkö nämä pidempään. Seuraaviin olisi jo idea valmiina..

  http://www.miniswithstyle.vaikuttajamedia.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Aivan mielettömän upeat kynnet! Itselläni on rakennekynnet ollut joskus kymmenisin vuotta sitten, homma tyssäsi siihen kun en jaksa ravata kokoajan niitä huollattamassa 😀 Viime vuosi oli kynsieni suhteen varsin tylsä, lakkailinkin niitä vain pari kertaa, mutta jospa tänä vuonna enemmän. 🙂

 3. villananna kirjoitti:

  Kauniit kynnet. Itsekkin haluaisin laittaa mutta nuo rakennekynnet ei mulla pysy, oma kynsi hylkii :/

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Nena Sofia kirjoitti:

  Onpa upeita kynsiä! Mä en näe rakenteita itselleni tarpeellisiksi kun omat kynnet pysyy hyvän mittaisina, mutta toki harmittaa, kun koristelut ei kestä niin pitkään 🙂

 5. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Joskus kun tutuilla olen näitä nähnyt niin hetken on houkuttanut, mutta sitten ajatus siitä, että paljonko niitä pitää huollattaa ja miten vaikeaa niistä olisi lopulta päästä eroon on aina, onneksi?, torpannut idean 🙂

 6. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Kauniit kynnet. Ja sinä mukavasti sovittelet niitä eri teemojen mukaan. Ihailen rakennekynsiä, mutta itselleni niitä en ole ajatellut. Kynsilakka riittäköön minulle.
  Mukavaa tammikuuta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *