Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

(Alekoodi) Uusi luonnonkosmetiikan Twistbe Box -kauneusboksi

Kaupallinen yhteistyö: Twistbe
*Sisältää mainoslinkkejä

OI KYLLÄ! Markkinoille on viimein saapunut semmoinen boksi että oksat pois. * Luonnonkosmetiikan Twistbe Box -kauneusboksi on heidän uusi konseptinsa, joka pääseekin nyt heti kunnon syyniin!

Mikäli *Twistbe ei ole tuttu, ovat he kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon keskittynyt myymälä Helsingissä, verkkokauppa, hoitola sekä ihonhoidon verkkovalmennusten tarjoaja. Kaikki heidän tuotteensa ovat luonnonkosmetiikkaa ja toimitukset tapahtuvat hiilineutraalisti. Kosmetiikan lisäksi heiltä löytyy mm. *ravintolisiä sekä *kodin tuotteita.

Luonnonkosmetiikan Twistbe Box -kauneusboksi Luonnonkosmetiikan Twistbe Box -kauneusboksi

Kausittainen sisältö + pääsy videotutorialeihin

Jokainen *tulevista bokseista tulee olemaan sisällöltään kauteen sopiva (esimerkiksi pakkaskeleihin tehokosteutusta) ja tarkoin valittu sisällöltään luonnonkosmetiikan valikoimista.

Innostavin asia itselleni on ohjevideot siitä, kuinka jokaista tuotetta käyttää. Tämä on todella tervetullut lisä, sillä todella monelle kuluttajalle eri tuotteiden käyttötapa, -järjestys ja -ominaisuudet ovat epäselviä.

Luonnonkosmetiikan Twistbe Box -kauneusboksi

Ensimmäisen luonnonkosmetiikan kauneusboksi

Tämä heidän ensimmäinen * luonnonkosmetiikan Twistbe Box -kauneusboksi pitää sisällään upean ihonhoitosetin talvi-ihon kosteutukseen ja onkin teemaltaan tehokosteutus. Tämä on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille ja on tosiaan täysin luonnonkosmetiikkaa, kuten Twistben muu valikoima.

Minä sain boksini ennakkoon nähtäväksi ja voin sanoa että se on UPEA! Teille boksin sisältö saadaan paljastaa vasta kun niiden toimitus alkaa todennäköisesti viikolla 6, mutta voin kertoa että tämän sisällön arvo on paljon enemmän kuin sen myyntihinta eli 59€ ja jopa tämmöiselle kosmenörtille täällä oli uutta ja innostavaa tuotetta! Mukana oli kaikenkokoisia tuotteita, joita en malta päästä testaamaan.

Twistbe

Alekoodi + myyntiaika

Tämä ensimmäinen boksi on myynnissä vain nyt hyvin rajoitetun ajan, eli 28.-31.1.2021. Mikäli vanhat merkkinsä pitävät paikkansa Twistbe:n joulukalenterin osalta, viedään tämäkin käsistä.

Normaalisti hinta on 79€, mutta koodilla HANNAMARIABOX saat sen hintaan 59€ (arvo yli 100€). Tätä on saatavilla vain hyvin rajattu erä ja alekoodi on voimassa vain boksin myyntiajan.

Onko teille Twistbe tuttu?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
3 x Paras kosteuttava pohjustustuote
5 x tekijä, jotka vaikuttaa meikin kestoon
Kaikki Tuotearvostelut -tagin alaiset postaukset

Kaupallinen yhteistyö: Twistbe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.