Hae
Hannamaria

BLOOPERS part 4. – Tarinat pieleen menneiden kuvien takaa

Oon näitä hillonnut vaikka kuinka ja nyt saatte kuulla kuvaustilanteet ja tarinat yksien parhaimpien pieleen menneiden otosten takaa. Tätä on tehty jo kolme aikaisempaa osaa (helmikuu 2017, marraskuu 2017 ja huhtikuu 2019) joista on jo hetki, joten onhan se aikakin!

Instagramin puolelta löytyy useampi videoversio, sillä stooreja jos mitä kuvatessa on tullut ihan pikkuisen mokailtua! Tallensin kaiken kohokohtiin joten ei huolta, mokat on ikuisesti tallessa.

Tämä on näistä ehkä kaikista erikoisin. Muistan, että olin tuolloin pahoissa selkäkivuissa ja joistain syystä aloin matkimaan Karate Kidin kurkipotkuharjoituksia(?) keskellä portaita. Veikkaan, että olin kaatumassa juuri hetki tuota ennen ja siitä syntyi sitten tämä otos — mutta älä kysy oikeaa syytä. Ehkä Meri muistaa paremmin, hän on näistä kuvannut kaiken!

Näitä otoksia riitti! Tuuli tuiverti tuona päivänä päätä aivan hirveästi ja JUURI SILLOIN, kun piti saada uudesta päästä kuvat kampaajakäynnin jälkeen. Jestas sentään miten meinasi mennä hermo, mutta selvittiin ja muutama ruutu onnistui julkaisukelpoiseksi asti.

Näitä horjumiskuvia jos mitä löytyy aina ja ihan törkeän paljon. Jostain syystä tasapaino on aivan hukassa tietyissä asennoissa ja pienikin virhe kostautuu siihen, että meinaan vetää lipat. Vielä kertaakaan ei ole sattunut, mutta sitä odotellessa…!

Ylemmässä kuvassa yritin kerrankin jotain erilaista ja olla kyykyssä! Nuo housut muuten lähti kirpparikassiin tuon jälkeen, olivat jääneet aivan liian isoiksi. Harmi, sillä olivat kivat!

  

Toinen jota on ihan sikana ovat nämä hassut poset. Tykkään rentouttaa omaa mieltä ja ylipäätään tunnelmaa kameran edessä hiukan pelleilemällä ja Meri kerkeää aina ikuistaa nämä kameralle! Onpahan sitten jotain mille nauraa kun perkaa kuvia ja on täysin edittisumussa.

Näissä mulla ei liiku päässä mitään, koitan vaan pitää hauskaa! Molemmat hetket oli kuitenkin tosi kivoja ja jos en aivan väärin muista, alimmaisen reissulla mentiin vielä tämän jälkeen Mortoniin syömään ja viinille. Mortonissa tuli myös iso osa Suhteellista Podcastista plänäiltyä, joten se on kyllä yksi mun lempparipaikoista.

Asennonvaihtolaukaisuja on vaikka muille jakaa. Välillä meinaa olla vaikea olla hiljaa kun olen kuvattavana, tykkään myös vaihtaa asentoa melko usein kuvauksen aikana jonka takia näitä syntyy huimia määriä.

Tuo valmistuminen oli kyllä ehdottomasti yksi tämän vuoden kohokohtia. Nuo kukat olen muuten repinyt suoraan tien reunasta vain kuvaa varten, sillä unohdin kokonaan että pelkän kansion lisäksi olisi kiva että valmistujaiskuvassa olisi myös kukkakimppu! Kuvista tuli kyllä todella kivoja ja en muuten malta odottaa että pääsen käyttämään tuota mekkoa jälleen!

Mitä hauskoja sattumuksia teille on käynyt lähiaikoina?

Yksi kommentti

  1. Meri kirjoitti:

    Nää on just hyviä! Olen sitä mieltä, että enemmän pitäisi laittaa ihan ”virallisiinkin” postauksiin näitä hassuttelukuvia! Mulla on kyllä tuo sama, että sadasta kuvasta ehkä kaksi onnistunutta 😀 Kaikissa muissa silmät kiinni, selitän jotain, tai asento on just vaihtumassa.

    -Meri
    https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *