Hae
Hannamaria

Muutin uuden elämän perässä Turkuun

Reilu viikko sitten sunnuntaina se tapahtui – musta tuli turkulainen! Tuo viikko oli kyllä yksi kiireisimmistä tänä vuonna, sillä keskiviikkona 17.2. oli sekä mun syntymäpäivä että yhteistyön postauspäivä ja olin vielä toimistolla töissä, piti hoitaa viikon aikana loput pakkailusta, sunnuntaina valvoa muuttajien kamojen kantoa autoon, siivota asunto sekä ajaa vielä Turkuun. Tämän lisäksi työt ja ystävien näkemiset, joten ei ihme että olin vielä viime viikonkin aivan loppu.

Tässä vasta puolet muuttokuormasta

Muutin ”miehen perässä”

Kyl vain, parisuhde toi Turkuun. Jo pidempään oli sellainen fiilis, että Jyväskylä on sille hetkeä nähty eikä voinut tarjota juurikaan mitään uutta ja jännittävää. Varsinkin nyt, kun kaikki paikat on suljettu ja karsastan isoja väkijoukkoja, ei pelkät kävelyhetket tarjonneet enää mitään uutta sillä kulmat olivat niin tutut.

Jään toki kaipaamaan ystäviä ja perhettä, mutta käyn kylässä vähintään kerran kuussa. Onneksi nettiyhteydet pelaa, luurilla voi soittaa ja muuta vastaavaa. Tällä hetkellä täällä on kuitenkin todella hyvä, vaikka mietin hetkittäin edelleen että ”millos sitä tarttikaan lähteä kotikaupunkiin”.

Semi-OK eteinen, vielä on työtä

Yhdessä päivässä vasemmanpuoleisesta oikeanpuolimmaiseen. Ja tästäkin ollaan jo edetty.

Kaaos edelleen läsnä

Asunto sen sijaan on edelleen melkoinen kaaos. Tällä viikolla sentään huoltoyhtiö asentaa parvekkeen maton, jotta pääsen viemään ulkokamppeita sinnekin ja saattamaan järjestelyä loppuun. Sen jälkeen odotellaankin vielä sohvaa saapuvaksi parin viikon päästä, jotta voidaan mylläyttää järjestys kertaalleen vielä ympäri.

Ostamatta on kattolamput, kirjahylly/vitriini, Turku-taulu (kartta) sekä peili eteiseen. Mutta kaikki aikanaan, onneksi ei ole tämän sisustamisen kanssa kiire. Verrattuna siihen mitä tämä oli aivan alussa, on homma edistynyt jo huomattavasti ja nyt jäljellä on enää ne muutamat kuuluisat laatikot. Oon kuvannut teille järjestelyvideoitakosmetiikasta, joten niitä tulossa lähipäivinä Instagramiin.

Nuo kuvien tuolit, jotka tällä hetkellä palvelee sohvan tilalle on muuten Hay Hee Lounge -tuolit jotka ostin aikoinaan parvekkeelle. Sinne ne päätyvät jälleen, kunhan saadaan sohva tilalle.

Roinat kasassa – semijärjestelty kaappi (en oo edelleenkään 100% tyytyväinen)

osa asioista ei muutu

Siltikin, vaikka on uusi arki ja kaikkea, osa asioista ei muutu. Samat työt ja edelleen kotona koneen ääressä vietetty arki. Nyt sentään on ihana että joku riuhtaisee mut koneen äärestä tekemään muutakin iltaisin ja viikonloppuisin. Ja muistin jälleen miten rakastankaan järjestelyä!

Pakko myöntää, että viimeisen parin viikon aikana en ole noudattanut ketogeenistä ruokavaliota (se alkoi olla päälle ja kropalle aivan liikaa kaiken muun päälle) saatika käynyt salilla. Tulevan kulkemisen kiristyksen myötä en ole edes varma otanko salia ennen maaliskuun loppua, mutta sen sijaan otan arkeen lenkit sekä ahkerammat kotijumpat selän kuntouttamiseksi.

*****

Semmoinen updaate! Aion palata mahdollisimman pian normaaliin postausrytmiin, eli julkaista tiistaina ja torstaina postauksen. Mikäli tässä välissä sulta meni ohi mun haastattelu mun kotipaikkakunnan paikallislehteen, lue se Petäjävesi-lehden sivuilta otsikolla ”Vaikuttajat ovat uusi media – Hanna Voutilainen viihtyy sometyöntekijän uralla”.

Mikä iso muutos teillä on vastassa tänä keväänä?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Seuraa Hannamaria Mediaa: Instagram / Facebook / LinkedIn

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
Postaukset Lifestyle -kategorian takaa
Postaukset Sisustus -kategorian takaa
Sisustussunnuntai: Iittala on mun ikisuosikki

2 kommenttia

  1. Susanna kirjoitti:

    Tervetuloa Turkuun. ?

    Toivon mukaan jokin työhakemuksistani poikisi uuden työn tai saisin kevään yhteishaussa opiskelupaikan. ?

    • hannamariav kirjoitti:

      Kiitos! Ja pidän täällä kanssa peukut pystyssä kaikelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.