Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Starttaako hyvinvointiin panostaminen aina uudesta vuodesta?

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

On tullut elettyä aikaa, jolloin ”uusi vuosi, uusi minä” oli mun iskulause. Joillain tämä toimii paremmin ja joillain heikommin, ja samoin myös mulla. Oon uudesta vuodesta esimerkiksi aloittanut monen kuukauden mittaisen herkkulakon (onnistui, sokerikoukku katkesi ja ihonkin kunto parani) ja treenaamaan neljä kertaa viikossa salilla (epäonnistui, meni into ekan kuukauden jälkeen). Nykyään mun hyvinvointiin panostaminen on erilaista.

Koska oma vuoden alkuni on ainakin ollut todella, todella tahmea ja mielekkäitä juttuja pitänyt oikein kaivamalla kaivaa, ajattelin kerätä inspiraatiota sekä itselle että teille *Lookfantasticin valikoimasta vähän eri aihepiireistä. Näillä voipi kokeilla startata vuoden, sillä mun kirjoissa vuosi alkaa vasta helmikuusta kun tammikuu menee uuden vuosiluvun opetteluun, hih.

Ps. Näihin kaikkiin toimii alekoodi HANNAMARIA22 jolla saat 22 % alennusta myös jo alennetuista tuotteista.

kuorinta kosteutus

Viimeisen parin kolmen viikon aikana oon keskittynyt hemmottelemaan itseäni hyviltä tuoksuvilla suihkugeelellä, erilaisilla kuorinnoilla ja kosteuttavilla naamioilla! Koska myös vedenjuonti on ottanut itsellä ”hittiä” eli on ollut hiukan hakusessa, on iho ja kroppa kaivannut muuten extrakosteutusta ja -huolenpitoa.

Kasvojen iho kuoriutuu upeasti esimerkiksi tällä *1. Antipodes Reincarnation Pure Facial Exfoliator -kuorinnalla (24,95 €), jonka vegaaninen koostumus sisältää mm. A-vitamiinia, avocadoöljyä ja porkkanasiemenuutetta. Oon useamman kerran elämässäni käyttänyt kuorintasukkia, kuten näitä *2. Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling -kuorintasukkia (12,45 €), jotka on ihan mahtava heittää jalkaan suihkun jälkeen vaikka leffaa kahtoessa!

Suihkussa oon halunnut käyttää mun lempparigeelejä, kuten tätä *3. philosophy Raspberry Sorbet -suihkugeeliä (16,95 €), joiden tuoksu yhdistettynä lämpimään (miehen mukaan kuumaan) suihkuun tekee ihmeitä pääkopalle. Tuon suihkugeelin kanssa kropan kuorinta on käynyt kätevästi kuorintahanskoilla tai -kintaalla, kuten *4. Menscience Body Buff Gloves -kuorintahanskoilla (16,45 €). Sitten on hyvä taas kosteuttaa pehmeää ihoa!

Kun kasvot on kuorittu, oon heittänyt monena iltana (ja kerran kesken työpäivän!) nassuun erilaisia naamioita. Tämä *5. GLAMGLOW THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment Glam To Go -naamio (12,90 €) on ollut mun ultimaattinen suosikki jo vuosia. Siinä on mm. hyaluronihappoa, raakahunajaa ja inkiväärinjuurta, jotka vaan tekevät iholle sitä kuuluisaa jotain! Oon  myös tyhjentänyt mun kangasnaamiovarastoa jatkuvasti, jossa 6. *Holika Holika -kangasnaamiot (2,45 €) on mun vakkareita. Etenkin tämä kurkkuversio kosteuttaa ja jos sen heittää hetkeksi jääkaappiin ennen kasvoille laittoa, se myös viilentää ihanasti!

Silmänympärykset on tykänneet paljon erilaisista silmänympärysnaamioista, kuten *7. Holika Holika Aloe Soothing Essence 80% Hydrogel -lapuista (45,95 €). Näissä saattaa hinta ensin hirvittää, mutta jos tässä on 60 kappaletta, eli 30 paria, jää yhdelle parille hintaa 1,53 € normaalihintaisena, ja mun alekoodin kanssa 1,19 € pari, ei se ole paha. Normaalisti jos näitä ostaa yksittäin, on lappuparin normaali hinta n. 3-5 euroa. Hiuksia olenkin sitten hellinyt erilaisilla naamioilla, joista Joicon tuotteet on mun suosikkeja. Esimerkiksi tämä *8. Joico K-Pak Intense Hydrator -hoitoaine (22,95 €) sopii täydellisesti mulle, eli kuiville ja hiukan vaurioituneille hiuksille.

Gua sha jaderulla Lumene

Oon myös opetellut entistä tehokkaampaa Gua sha -tekniikkaa ja jatkanut kasvojen rullailua. Näiden tiedetään mm. kehittävän kasvojen lihaksia, auttavan turvotuksen kanssa ja imeyttävän ihonhoito entistä tehokkaammin ihoon. Näihin multa löytyy sekä jaderulla, että itse Gua sha -kivi. Tässä *1. brushworks HD Rose Quartz Resin Roller & Gua Sha -setissä (16,95 €) löytyy molemmat ruusukvartsisena versiona, jollainen oma Gua Sha-kiveni on. Mun oma rulla on jade-kivestä ja jos se kiinnostaa ennemmin, niin esim. *2. brushworksilta löytyy edullinen jade-rulla (11,45 €). Pro-vinkkinä myös, että näistä saa vielä ihanan raikkaan tuntuisia kun niitä säilyttää jääkaapissa! 

Seerumit ja öljyt on kaikista parhaita jaderullien ja Gua sha -kivien kanssa, sillä niiden päällä nuo välineet liukuvat todella tehokkaasti ja imeyttävät samalla ihonhoitoa tehokkaammin ihoon. Mun suosikkeja seerumeista on *3. Lumene Nordic C Valo Glow Boost Essence (33,95 €), jota oon käyttänyt vuosien mittaan ainakin viisi kappaletta. Tuttu ja turvalinen öljy tähän hommaan on ollut *4. Lumene Nordic-C VALO Arctic Berry Oil-Cocktail -öljy (33,95 €).

Näistä kahdesta Lumenen tuotteesta olen tehnyt postauksen jo aikaa sitten, ja kummatkin sopii vegaaneille eivätkä ne sisällä alkoholia, parabeeneja tai sulfaatteja.

*****

Oi että, jo pelkästään näiden tuotteiden selaaminen ja yhteen kokoaminen sai itsessä aikaan sellaisen ”kyllä tämä tästä” -fiiliksen, että vuosi voi kohta kunnolla alkaa! Jos teitä kiinnostaa nämä tuottet, niin koodilla HANNAMARIA22 saatte *tämän listan tuotteista ja kaikista näistä yllä mainituista 22 % alennusta! Koodi käy myös jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin. Koodi on voimassa toistaiseksi!

Millä itse pääset alkuvuoden ”tahmaisuudesta” eroon?

Seuraa minua: Instagram / FacebookYouTube

Lue myös:

Lahjaopas: Hemmotteluhetkiä luonnonkosmetiikalla
Kaikki Tuoksutorstai-postaukset
Lahjaopas: Parhaat meikkilahjat jokaiseen budjettiin

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.