Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Miksi käyttää aurinkovoidetta talvella + parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet!

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Etenkin kevättalvi on salakavalaa aikaa auringon osalta! UV-indeksi kipuaa pikku hiljaa ”plussalle” ja alkaa tehdä tuhojaan iholle. IG:ssä kerroinkin storytimen viime keväältä, kun poltin nenäni ensimmäisenä kunnon kevätpäivänä Aurajoen rantaa käppäillessäni — voin kertoa että se kipu ja kuoriutuminen ei ollut kivaa. Sen jälkeen oon käyttänyt orjallisesti aurinkovoiteita ja halusinkin jakaa teille parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet!

Mulla on nyt myös *oma Suosikit-sivu House of Organicilla! Näet siis kertarysäyksellä kaikki suosittelemani tuotteet sekä mun kolme suosikkiluonnonkosmemerkkiä! Nyt keskiviikkona myös ilmestyy mun Instagram-tilille @hannamariaw 50 € lahjakortin arvonta House of Organicin verkkokauppaan, äläkä unohda koodia YHDISTÄ jolla saat ilmaiset toimitukset.

aurinkovoidetta talvella + parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet

Miksi Jo etenkin kevättalvella pitää käyttää aurinkovoidetta?

Tärkein syy on se, että UV-indeksi alkaa nousta ja auringon säteet vaikuttaa ihon kuntoon samaan tapaan kuin kesällä. Samaan tapaan kuin kesällä tarkoittaa indeksin nousua niin korkeaksi, että samat vaarat pätevät: ihon ennenaikaisen ikääntymisen riski kasvaa, palamisvaara lisääntyy ja melanoomariski kasvaa. Jokaisen hetken UV-indeksin ja ennusteen voi helposti tarkistaa Ilmatieteenlaitoksen palvelusta.

Kun UV-indeksi on 3 tai yli, ovat sen vaikutukset täsmälleen samat kuin kesällä. Kevättalvella tuo kaveri vain on paljon salakavalampi, sillä sitä ei tule ajatelleeksi ”kun auringon ensisäteet lämmittävät”! Täällä meillä voikin ajatella, että n. lokakuusta helmikuun alkuun ei tarvitse aurinkosuojaa, mutta kaikkina aikoina tuon ympärillä sen käyttö on suotavaa auringolle altistuvilla ihoalueilla.

Ja kumotaampa samalla muutama harhaluulo aurinkovoiteiden käytöstä:

  • Saat silti aivan saman määrän D-vitamiinia kuin ilman aurinkosuojaakin
  • Aurinkovoiteesta ei synny sen enempää epäpuhtauksia kuin muistakaan tuotteista, kunhan puhdistat sen kunnolla iholta
  • Aurinkovoide ei haise pahalta (jose se haisee, on se pilalla)

Alga Maris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF50 sävy Ivory

Kasvot ilman mitään

Alga Maris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF50 sävy Ivory

Kasvoilla yksi kerros Alga Mariksen sävyttävää aurinkovoidessa sävyssä Ivory

Alga Maris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF50, sävy Ivory

Hinta: 17 € alessa, norm. 29,00 € (alkaen keskiviikosta)

Mun ensikosketus tähän *Alga Mariksen sävyttävän aurinkovoiteeseen on ollut tosi positiivinen! Sen koostumus on kevyttä ja iho tasoituu todella kauniisti tämän kanssa, sillä kaikki punoitus häviää ja osa jopa epäpuhtauksista peittyy. Sanoisin tämän olevan puolipeittävä tuote. Se levittyy helposti sormin sekä siveltimellä (sienellä peittoa häviää makuuni liikaa).

Sävyltään tämä Ivory on täydellinen talvi-iholleni ollen tarpeeksi vaalea ja pohjasävyltään neutraali. Sävyjä on valittavissa kolme; Ivory, Beige ja Golden. Olen käyttänyt tätä nyt niinä päivinä kun en muuten jaksa meikata, mutta haluan hiukan tasoitusta ihon sävylle + toki aurinkosuojan ja siihen on täydellinen. Sanoisin tämän sopivan kuivasta normaalille iholle. Lopputulos ei ole yhtä kuulas kuin Mossassa ja Madarassa, vaan enemmänkin kuulan ja matan välimaastosta.

Mossa 365 Days Defence Certified Natural Sunscreen SPF30 50mlarkimeikki ilman meikkivoidetta

Kasvoilla pohjalla Mossa 365 Days Defence sävytetty aurinkosuoja + päällä muu meikki (kuva heinäkuulta 2021)

Mossa 365 Days Defence Certified Natural Sunscreen SPF30 50ml

Hinta: 15 € alessa, norm. 19,90 € (alkaen lauantaista)

*Mossa 365 Days Defence SPF30 sisältää kevyesti väripigmenttiä, ja sen tarkoitus onkin vain kevyesti tasoittaa ihon pintaa, ei tuoda peittoa. Tämä sopii todella hyvin meikin alle ja tuo kevyttä kuulautta, joten se sopii erityisen hyvin  kuivaihoisille. Myös koostumus on ihanan kevyt. Käytin tätä viime kesänä koko purkillisen ja nautin tästä todella suuresti!

Ylläoleva kuva on postauksesta nimeltä Kesän arkimeikki ilman meikkivoidetta, jossa Mossa on toiminut pohjalla ihon tasoittajana. Sävy on sellainen, että omalle iholleni se on liian tumma talviaikaan, mutta esim. Medium Beigeä muissa tuotteissa käyttävät voivat käyttää tätä myös talvella.

MADARA ANTI-POLLUTION CITY CC-VOIDEMadara City CC -voide

Kuva vuodelta 2018, tässä kasvoilla vain Madara City CC -voide sävyssä Medium Beige 

MADARA ANTI-POLLUTION CITY CC -VOIDE

Hinta: 23 € alessa, norm. 30,90 € (alessa sunnuntaina)

Olen vuonna 2018 sanonut tästä *Madara Anti-Pollution City CC-voiteesta näin: ”Tämä CC -voide peittää ja antaa kuulaan pinnan tuoksuen samalla ihanasti kaakaopavuille. Se sisältää suojakertoimen 15 suojellen samalta UVB- ja UVA -säteiltä.” Ja tuo pitää paikkansa edelleen! Koostumus sopii myös kuivalle iholle ja antaa kuulaan lopputuloksen.

Sävyjä on nykyään Light ja Medium, joista itselleni talvelle sopii ehdottomasti Medium. Tämä on näistä vaihtoehdoista peittävin ja nimi City CC-kuvaa sitä hyvin; tämä on CC-voiteen tuntuinen ja kevyen sekä puolipeittävän välimaastossa.

Madara Age-Defying Aurinkovoide SPF30 Kasvoille 40ml

Madara Age-Defying Aurinkovoide SPF30 Kasvoille 40ml SPF30

Hinta: 25 € alessa, norm. 33,50 € (alkaen torstaista)

*Mádara Age-Defying Aurinkovoide SPF30 sisältää tuubista tullessaan väripigmenttiä, mutta se ei siirry kasvoille. Tämän onkin tarkoitus olla ns. väritön aurinkovoide, joka jättää aavistuksen mattaisemman lopputuloksen kuin kolme aiempaa (ei täysin mattaa, mutta ei yhtä kuultavaakaan). Sopii hyvin myös meikin alle ja kuivalle iholle!

Tässä on jonkin verran tuoksua, joka kannattaa ottaa huomioon. Se ei ole voimakas, mutta huomattavissa. Tämä on tosi hyvä perusaurinkovoide ja yllättävän riittoisa. Siinä on UVA- ja UVB-suoja.

HURRAW! Sun balm huulivoide

HURRAW! Sun -aurinkosuojahuulivoide

Hinta: 4 € alessa, norm. 5,50 € (alessa sunnuntaina)

Hurrawin huulirasvat on mulle tuttuja vuosien takaa jo niiden lanseerauksensa tiimoilta, mutta en ollut koskaan nähnyt tätä *HURRAW! Sun -aurinkosuojahuulivoidetta! Tiesin että heillä on yöversio ja mm. tosi hyvä greippi”maku”, mutta tämä SPF 15 huulivoide tuli puskista.

Tässä tuoksuina on mandariini, kamomilla ja ripaus vaniljaa. Oon  käyttänyt tätä nyt ihan perus huulivoiteen tapaan ja tykkään kovasti! Tämä kosteuttaa mukavasti eikä näytä valkoiselta huulilla vaikka fysikaalinen aurinkosuoja onkin.

ACORELLE VIRKISTÄVÄ AFTER SUN GEELI 150 ML

ACORELLE VIRKISTÄVÄ AFTER SUN GEELI 150 ML

Hinta: 13 € alessa, norm. 21,00 € (alkaen perjantaista)

After sun -geelit ja -voiteet tulee tuttuun tapaan levittää iholle auringossaolon jälkeen sitä rauhoittamaan. On jokaisen oma valinta haluaako näitä käyttää, mutta ajattelin jättää oman suosikkini tähän mikäli sitä kaipaat. Itse rakastan viilentävän voiteen tunnetta iholla, joka on pitkän aikaa ollut auringossa paistumassa.

Tämä *Acorellen virkistävä after sun -geeli sisältää mm. piparminttuvettä sekä ravitsevaa ja kosteuttavaa monoiöljyä. Se imeytyy nopeasti ja voi toimia joissain tapauksissa kosteusvoiteen korvikkeena tai sen alla.

aurinkovoidetta talvella + parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet

Haluan jakaa vielä yhden bonusvinkin aurinkosuojien poistoon! Moni aurinkosuoja on vedenkestävä ja muutenkin vaativa iholta poistettava, joten suosittelenkin käyttämään erilaisia puhdistusöljyjä aurinkosuojan poistoon kasvoilta. Erityisesti luonnonkosmetiikan puhdistusöljyistä *Avrilin puhdistusöljyssä on hyvä hinta-laatu-määrä -suhde (100 ml / 9 €) samoin kuin monessa merkin muussakin tuotteessa.

*****

Jos haluat selata tuotteita alepäivittäin, onnistuu se alta. Ja ale kestää koko kampanjan ajan niin pitkään kuin tavaraa riittää (eli ke aleen tullut tuote on alessa myös su, jos sitä on valikoimissa vielä):

Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Lauantai
Sunnuntai

Kuten sanoin, niin löydät nämä kaikki tuotteet *mun omalta suosikkisivulta koottuna!

Nyt keskiviikkona myös ilmestyy mun Instagram-tilille @hannamariaw 50 € lahjakortin arvonta House of Organicin verkkokauppaan, joten muista käydä osallistumassa siihen!

Äläkä unohda käyttää koodia YHDISTÄ, jolla saat kaikki kampanjan tilaukset yhteen pakettiin ja ilman postikuluja! Se alkaa toimia heti keskiviikkona 16.2. ja tilausten kasaus ja toimitus alkaa maanantaina 21.2.

Onko teille nämä luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet tuttuja?

Seuraa minua: InstagramYouTube / TikTok

Tsekkaa markkinointiyritykseni sivut: Hannamaria Media

Lue myös:

Koko kasvojen ihonhoito luonnonkosmetiikalla

Luodaan kesän hehku luonnonkosmetiikalla

Luonnonkosmetiikka: 9 x Teidän suosikkituotteet

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

2 kommenttia

  1. Marija kirjoitti:

    Alga Maris sävyttävä spf 30 kasvoille on tuttu tuote, mutta tuota viittäkymppiä en oo testannut! Ja hei ihan off topicina: muistatko mitä tuo pinkki on, jota sulla on huulilla tuossa Mossa-kuvassa? Aivan täydellinen sävy ?

    • hannamaria kirjoitti:

      Hyvä kuulla! Mossan kuvassa on huulilla ihon pH:n mukautuva tuote jota ei enää saa, eli Lipstick Queen, sävy Frog Prince. Mutta sille korvaava on Barry M Cosmetics Colour Changing Lip Paint -huulipuna sävyssä 1 Genie jota myydään Lookfantasticilla: https://tidd.ly/2UHk3ZZ — kun käytät koodia HANNAMARIA22 saat siitä vielä 22 % alea 🙂

      Tuote itsessään on siis pakkauksessa vihreä molemmissa, mutta huulille levitettynä mukautuu huulien omaan sävyyn ja tekee siitä intensiivisemmän. Se siis ei ole huulipuna, vaan oikein kunnolla sävyttävä huulirasva joka näyttää enemmän huulikiillolta kuin huulirasvalta lopputuloksensa puolesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *