Hae
Hannamaria

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020, 5. luukku: Itsenäisyyspäivän meikki

*Sisältää mainoslinkkejä

Vaikka tänä vuonna ei ole sen suuremmin juhlia, halusin tehdä eräänlaisen Itsenäisyyspäivän meikki -lookin käyttäen minulle vastikää PR:nä lähetettyä *Urban Decay Stoned Vibes -palettia, johon ihastuin ihan kuusnolla!

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020

Mulla tuleekin tänä vuonna olemaan kolme luukkua: tämän päivän, maanantai 14.12. sekä torstai 24.12. joka on kaikille yhteinen luukku. Kuukauden neljäs luukku aukesi Laura Loukola -blogissa ja huominen Itsenäisyyspäivän luukku aukeaa Keyword: Love -blogissa.

Tänä vuonna luukut aukeAVAT:

1.12. Charlotta Eve // 2.12. Dioriina // 3.12. Maria Glow // 4.12. Laura Loukola // 5.12. Minä! // 6.12. Keyword: Love // 7.12. Blinger shimmer // 8.12. Miss Aria // 9.12. Strokes of Color // 10.12. Dioriina // 11.12. Beauty by Ida M. // 12.12. Glitteriaddikti // 13.12. Glitz & Glam // 14.12. Minä! // 15.12. Viilankantolupa // 16.12. Purkkisirkus // 17.12. SmartGirlCode // 18.12. Mizz Annie // 19.12. Gingerbiscuit // 20.12. Huulipunamania // 21.12. Nenasofias // 22.12. Beauty Highlights // 23.12. Henna V. // 24.12. Yhteinen luukku!

Itsenäisyyspäivän meikki urban decay stoned vibes Itsenäisyyspäivän meikki urban decay stoned vibes

Mulle Itsenäisyyspäivän meikki tarkoittaa aina aikaa leikkiä sinisellä! Aikaisemmin oon yhdistänyt siniseen mm. violettia, pinkkiä ja joskus jopa oranssia, mutta nyt halusin pysyä yksinkertaisessa tyylissä käyttäen vain muutamaa luomiväriä.

Tähän lookiin en myöskään laittanut irtoripsiä, vaikka hiukan houkuttikin. Halusin kuitenkin pitää tämän keveänä, sillä väri ja koostumukset itsessään ovat niin erikoisia, että ne saa viedä kaiken huomion!

Itsenäisyyspäivän meikki urban decay stoned vibes Itsenäisyyspäivän meikki urban decay stoned vibes

Käytin tähän lookiin pääosin jo aiemmin mainitsemaani *Urban Decay Stoned Vibes -palettia. Hiukan nappasin mukaan myös *Jeffree Starin Jawbreakerista sinistä, mutta päällystin sen pääosin tämän paletin shimmereillä.

Silmän ulkonurkassa on tästä UD:n paletista sävyä ”Ojo”, sisäosassa liikkuvaa luomea ja sisänurkassa ”Opal Aura”. Molemmat ovat aivan todella kauniita, koostumukset ihanan kimaltavia (mutteivät tarvitse glitterliimaa) ja ovat niin helppoja häivyttää menettämättä väriään niin tehdessä.

Voin kuvitella tällä paletilla tehtävän niin monet lookit jo ihan itsessään, mutta parhaiten tämä toimii yhdistettynä esimerkiksi *Urban Decay Naked -palettiperheeseen mattasävyjen vähäisyytensä vuoksi. Sävyjä voi tästä paletista käyttää luomillaan myös yksinään ns. ”yhden luomivärin lookissa”, sillä ne ovat niin pigmenttisiä. Parhaiten nämä levittyvät sormilla, mutta myös kostea ja lättänä sivellin toimii.

Itsenäisyyspäivän meikki urban decay stoned vibes Itsenäisyyspäivän meikki urban decay stoned vibes

MUUT KÄYTETYT TUOTTEHET

*-merkityt mainoslinkkejä, joilla tuetaan blogin toimintaa

Meikkipohja:

Tarte Timeless Smoothing Primer
*Boho Green Makeup peitevoide (sävy 07 Orange)
*Madara Skin Equal -meikkivoide (sävyt 60 Olive & 10 Porcelain, mulle sopiva talveen 20 Ivory) // postaus tuotteesta
*BeautyBlender Bounce -peitevoide (sävy 1.4N Light Neutral) // postaus tuotteesta
*RCMAmakeup No-Colour -puuteri
*Makeup Revolution Iconic Lights & Contour Pro -paletti
*Ofra Cosmetics x Nikkietutorials Glazed Donut -korostuspuuteri
Clinique Cheek pop -poskipuna (sävy 03 Berry Pop) / *vaihtoehtoinen tuote
*Mac Prep & Prime Fix+ -kasvosuihke
*Urban Decay All Nighter -viimeistelysuihke

Silmämeikki & kulmakarvat:

*Urban Decay Primer Potion -luomivärinpohjustaja
*Urban Decay Stoned Vibes -luomiväripaletti
*Jeffree Star Jawbreaker -luomiväripaletti
*Isadora Inliner Kajal -kynä (sävy 56 Blonde)
*Benefit BadGal Bang! -ripsiväri
*Zuii Organic Eyebrow Definer -kulmakynä (sävy Taupe)
*100% Pure Green Tea Fiber Brow Gel -kulmakarvageeli (sävy Medium Brown)

Huulimeikki:

Fenty Gloss Bomb (sävy Fussy)

Toivottavasti saatte tästä inspiraatiota omiin juhlalookkeihinne ettekä karta sinistäkään värinä enää niin paljoa! Mikäli tämän lookin teko step by step -tutoriaalina kiinnostaa, suuntaa mun IG:n puolelle. Sinne tulee videoineen ja teksteineen kaikki materiaali aivan juuri. Tallennon stoorit myöhemmin kohokohtiin.

Mimmoinen tulee olemaan teidän tän vuoden Itsenäisyyspäivän meikki?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
3 x Paras kosteuttava pohjustustuote
Teidän toive: Helppo pikkujoulumeikki (viininpunainen halo-eye)
Kaikki Tuotearvostelut -tagin alaiset postaukset

3 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Kaunis meikki! Mulla on tämä paletti ostoslistalla. On kiva nähdä että värit ovat yllättävän käytännöllisiä, luulin niitä jotenkin enemmän glitterisiksi. Ja kiva kun tuossa on neljä mattasävyä. En tiedä onko mitään erityisempää itsenäisyyspäiväksi, olis kiva käydä syömässä mutta ei mahda nyt uskalttaa..

  2. tainav kirjoitti:

    Mullakin on tää Urban Decayn stoned vibes paletti,joten tuota sinistä sävyä vois hyvinkin laittaa huomenna itsenäisyyspäivänä:)

  3. Niniane kirjoitti:

    Ihana meikki ja ihana paletti! Mulla meni kyllä nyt itsenäisyyspäivä ihan ohi meikin puolesta, mutta niin on tää vuosi ehkä muutenkin aika pitkälti mennyt. 😀 Tuo paletti kyllä houkuttelee ostamaan itsensä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.