Hae
Hannamaria

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020, luukku 14. – Meikki raskaille luomille (Meikkaamisen 101)

*Sisältää mainoslinkkejä

Sain blogiini vieraan, jolle tehdään tänään meikki raskaille luomille – nappaakin siis tästä parhaat vinkit! Olen puhunut myös meikkaamisen perusteet -sarjan aloittamisesta, jonka olen nimennyt Meikkaamisen 101 -sarjaksi ja sitäkin tämä postaus edustaa. Tämäntyylinen meikki sopii esimerkiksi pikkujouluihin, juhlatilaisuuksiin tai vaikka treffeille!

Tästä lookista tulee ”making of” -video Instagramini Stooreihin ja tallennan nuo myös kohokohtiin!

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020

Tämä postaus on toinen luukkuni Kauneusbloggaajien joulukalenteriin (ensimmäinen oli luukku 5. Itsenäisyyspäivän meikki). Luukut ovat auenneet / tulevat vielä aukeamaan seuraavien vaikuttajien toimesta: 1.12. Charlotta Eve // 2.12. Dioriina // 3.12. Maria Glow // 4.12. Laura Loukola // 5.12. Minä! // 6.12. Keyword: Love // 7.12. Blinger shimmer // 8.12. Miss Aria // 9.12. Strokes of Color // 10.12. Dioriina // 11.12. Beauty by Ida M. // 12.12. Glitteriaddikti // 13.12. Glitz & Glam // 14.12. Minä! // 15.12. Viilankantolupa // 16.12. Purkkisirkus // 17.12. SmartGirlCode // 18.12. Mizz Annie // 19.12. Gingerbiscuit // 20.12. Huulipunamania // 21.12. Nenasofias // 22.12. Beauty Highlights // 23.12. Henna V. // 24.12. Yhteinen luukku!

Meikki raskaille luomille Meikki raskaille luomille

Me aloitettiin Merin meikki tietenkin kunnollisen meikkipohjan teolla. Hänellä on todella hyvä iho jo luonnostaan, joten meikkivoiteen alle tehtiin vain hyvä kosteutus sekä hiukan häivyttävää toimintaa jotta osa isoimmista ihohuokosista häipyy.

Meikkivoiteena käytin hänelle mun tän syksyn suosikkia (johin Meri myös mun suosituksesta tykästyi ja osti itselleen!), Mádaran Skin Equal -meikkivoidetta (postaus tuotteesta). Sekoitan itse kahta sävyä oikean löytämiseksi, mutta Merillä itsellään on sävy 20 Ivory joka olisi meille molemmille sopiva valmis sävy.

L.A. Girl Pro MasteryItsenäisyyspäivän meikki urban decay stoned vibes

Kysyin aiemmin että mimmoisella lookilla Meri haluaisi olla liikenteessä, mutta sain todella vapaat kädet tämän lookin tekoon. Kaivoin esiin muutamat paletit, joista sitten etsittiin sopivia luomivärejä lookia varten.

Meikissä päädyttiin käyttämään tätä jo teillekin tuttua L.A. Girlin Pro Mastery -palettia (postaus tuotteesta), joka on täynnä upeita täydellisesti toisiinsa sointuvia viininpunaisen sävyjä. Napattiin myös tästä ihanasta ja melko uudesta Urban Decay Stoned Vibes -paletista (postaus tuotteesta) mm. sävyä Vibes tuomaan hohtoa liikkuvalle luomelle ja sisänurkkaan.

Sain myös meikata Merille haluamanilaiset kulmakarvat, mikä oli upeaa! Hänellä on luonnostaan hyvin erimalliset kulmat,

Meikki raskaille luomille Meri Minnean murujaMeikki raskaille luomille Meri Minnean muruja

Vinkit raskaiden luomien meikkaamiseen

Kun tehdään meikki raskaille luomille on tärkeää muistaa muutama nyrkkisääntö. Toki meikissä ei ole rajoja, mutta suosituksia voi aina antaa – näillä pääsetkin jo hyvin pitkälle.

Nosta ja häivytä luomiväri ronskisti luomivaon yläpuolelle etsien oikea paikka luomet rentoina peiliin eteenpäin katsoen. Tämä herättää katseen ja saa ilmeen näyttämään avarammalta, versus vain liikkuvalle luomelle levitetty luomiväri.

Älä vie luomiväriä liian ”ulos ja alas”, sillä se helposti vetää silmiä alaspäin. Tämä toki riippuu silmän mallista, mutta yleisesti näin. Tumma häivyttää ja vaalea korostaa, joka pätee myös kasvomeikkiä tehdessä. Muista yhdistää alaluomien luomiväri yläluomen meikkiin vieden luomiväriä ”ylös” näin kohottaen ilmettä.

Panosta ripsiin! Huolehdi niiden kunnollisesta taivuttamisesta, kerrosta tarpeeksi ripsiväriä ja mikäli haluat, lisää irtoripsiä luomaan lisäefektiä. Kiinnitä erityishuomiota ulkonurkkiin.

Ja muista: mikäli luomiväriä valahtaa liian alas tai ulos, voi sitä aina ”kumittaa” peitevoidesiveltimellä tai meikkivoidesienellä tai -siveltimellä!

Meikki raskaille luomille Meri Minnean muruja

KÄYTETYT TUOTTEHET

*-merkityt mainoslinkkejä, joilla tuetaan blogin toimintaa

Meikkipohja:

*Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base
*Lumene BLUR Longwear Primer -pohjustusvoide
*Madara Skin Equal -meikkivoide (sävyt 60 Olive & 10 Porcelain, mulle sopiva talveen 20 Ivory) // postaus tuotteesta
*Lumene BLUR Longwear -peitevoide (sävy Light)
*RCMAmakeup No-Colour -puuteri
*Makeup Revolution Iconic Lights & Contour Pro -paletti
*Ofra Cosmetics x Nikkietutorials Glazed Donut -korostuspuuteri
Revolution Blush ”Now!” // vastaava tuote: *Isadora Perfect Blush (sävy 07 Cool Pink)
*Urban Decay All Nighter -viimeistelysuihke

Silmämeikki & kulmakarvat:

*Urban Decay Primer Potion -luomivärinpohjustaja
*Urban Decay Stoned Vibes -luomiväripaletti
*L.A. Girl Pro Mastery -luomiväripaletti // postaus tuotteesta
*Too Faced Better Than Sex -ripsiväri
GRN kulmkarvakynä (sävy Coffee)
*100% Pure Green Tea Fiber Brow Gel -kulmakarvageeli (sävy Medium Brown)

Huulimeikki:

KICKS Beauty lopetettu viininpunainen mattapuna // vastaava: *Maybelline Superstay Ink Crayon (sävy 65 Settle For Me)

Toivottavasti teistäkin oli kiva vaihteeksi nähdä jonkun muun naamaa kuin mun! Oli todella ihana että sain blogiini sekä Instagramiini vieraan, sillä tämmöinen tekeminen on mulla ollut haaveissa pidempään mutta etenkin tänä vuonna ollut todella riskaabelia ketään vierasta mukaan hankkia. Kysyin myös Meriltä haluaako hän, että käytän maskia meikin teon aikana varotoimena, jotta oltaisiin extraturvassa.

Meri muuten teki tästä omaan blogiinsa ylläriluukun omaa joulukalenteriaan varten ja arpookin tämän kyseisen L.A. Girlin paletin sekä myös itse aiemmin esittelemäni Real Techniquesin luomivärisivellinsetin!

Millainen on teidän meikki raskaille luomille?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
TUOKSUTORSTAI: Luonnonkosmetiikan hajuvesi – Hygge EdP, Unique Beauty
Teidän toive: Helppo pikkujoulumeikki (viininpunainen halo-eye)
Kaikki Tuotearvostelut -tagin alaiset postaukset

2 kommenttia

  1. Meri kirjoitti:

    Kiitos ihanasta meikistä <3 Otetaan joskus uusiksi!

    -Meri
    https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

  2. Nena Sofia kirjoitti:

    Upeasti onnistunut meikki, ja kauniisti sointuva sävymaailma! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.