Hae
Hannamaria

Vuoden 2018 luetuimmat postaukset

Vielä kerran (ainakin) palataan viime vuoteen! Halusin koota vuoden 2018 luetuimmat postaukset jälleen kerran yhteen postaukseen jotta me kaikki nähdään mitkä juuri teitä on kiinnostaneet viime vuonna! Vuosi 2017 on myös kasattuna omaan postaukseensa ja siihen onkin hyvä viime vuoden tuloksia verrata.

Miesten joulukalenterit 2018

Miesten joulukalenterit 2018 & 5 x miesten joulukalenteri

Sinällään ei yllätä, että nämä olivat vuoden luetuimpia postauksia. Mikä kuitenkin yllätti oli se, että myös vuoden 2017 kalenteripostaus oli melkein samoissa lukemissa vuonna 2018 kuin mitä itse viime vuoden kalenteripostaus oli. Näitä täytyy kyllä ehdottomasti tehdä jatkossakin, sillä niistä tuntuu moni saavan vinkkiä ja nämä ovat tykättyjä postauksia!

Lidl Cien products tuotteet

Halppiskosmetiikkaa: Cien by Lidl

Tähän ei voi sanoa kuin että mitä ihmettä. Postaus on tehty jo vuonna 2016 mutta silti se on yksi blogin luetuimmista vielä vuonna 2018. Voisiko joku kertoa mulle mikä tässä postauksessa kiehtoo? Toki Lidlin meikeistä itse käytän vielä etenkin huulipunia sekä tuota meikinpuhdistusainetta silloin tällöin, mutta suurin osa näistä oli kyllä hiiiiiukan floppeja. Ehkä vuonna 2019 olisi part 2 vuoro!

LÄHDE seerumi VALO Artic Berry Cocktail tehohoito VALO Glow Boost hyaluronitiiviste

3 X LUMENE: LÄHDE ARTIC DEW -SEERUMI, VALO GLOW BOOST -HYALURONITIIVISTE & VALO ARTIC BERRY COCKTAIL -TEHOHOITO

Tämä vertailupostaus on saanut yllättävän hyvän vastaanoton, joka on itselleni vain positiivinen juttu! Jokainen näistä on sellainen jonka nimeen vieläkin vannon ja etenkin Glow Boost (oikealla) on edelleen vakkariosa kosmetiikkakaappia. Olen myös saksalaisen ystäväni sekä hänen äitinsä saanut tutustumaan ja rakastumaan tuotteeseen (hän käydessään Suomessa ennen joulua nappasi tätä pari pulloa mukaansa).

Maybelline SuperStay Full Coverage Foundation

MEIKKIVOIDEMAANANTAI: MAYBELLINE SUPERSTAY FULL COVERAGE FOUNDATION

Ihana huomata että tästä postauksesta (sekä koko sarjasta) on ollut hyötyä lukijoille ja tietoa tuotteista hakeneille! Itse sain tuotteen käsiini jo ennenkö se Suomessa lanseerattiin (testasin sitä jo alkuvuodesta kun Suomeen se tuli myyntiin syksyllä). Tämä meikkivoide on edelleen yksi suosikeistani jota käytän silloin, kun tarvitsen enemmän peittoa olematta kuitenkaan kakku ja meikin tulee kestää pitkään. Suomeen ei mielestäni kuitenkaan tuotu tarpeeksi sävyjä, joten olen pyytänyt kaveriani saksasta tuomaan sävyä True Ivory 03 pari pulloa varastoon.

KICKS.FI verkkokauppa

KICKS.FI -VERKKOKAUPPA: NÄIN LASKET ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN NOLLIIN

Sinänsä ei yllätä, että tämä on myös suosituimpien listalla. Minulla kävi todella, todella huono tuuri KICKS -verkkokaupan kanssa. Heidän lanseeratessaan marraskuussa 2017 ja mokatessa tilausteni kanssa jäin ilman isäni joululahjaa eikä asiakaspalvelukaan mennyt alkuvaiheessa nappiin. He ovat kuitenkin ottaneet opikseen ja ongelmat on nyt korjattu, jonka vuoksi olen heiltä voinut tilata vuoden 2018 aikana pariinkin otteeseen ongelmitta ja voinut myös suositella verkkokauppaa teille yhtenä ostopaikkana. KICKS tuo verkkokauppaansa niin hyviä merkkejä että on vain plussaa, että toimitukset ja aspa nykyään toimivat.

—————————–

Vuonna 2017 järjestys oli kahden ensimmäisen kohdalla täsmälleen sama, sillä kalenterit ja Lidlin jutut kiinnostivat myös silloin. Loppupään postaukset onkin vaihtuneet, mikä oli odotettavissa. Jotenkin uumoilin ainakin tuon KICKS- sekä Lumene postauksen olevan listassa ja kuinkas kävikään!

Mitä te haluatte lukea hannamariasta vuonna 2019?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä en ole vielä ehtinyt tehdä omaa koontia, mutta veikkaisin kärkisijalla olevan ehdottomasti joulukalentereista tekemäni postaus 😀

 2. Ansku kirjoitti:

  Ymmärrän joulukalentereiden suosion. Itsekin tykkään niitä lukea. Niitä saisi olla enemmän esim. pääsiäiskalenteri, juhannuskalenteri ja syksyyn vaikka syyslomakalenteri ?

  • hannamariav kirjoitti:

   Tuo on muuten ihan todella totta, etenkin joku kynttiläkalenteri olisi ihana syksyyn!

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  En yhtään ihmettele, että nämä olivat suosittuja – sillä mielenkiintoisia postauksia olivat kaikki. Mullakin ykkösenä oli joulukalenterit 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Mukava kuulla että pidit! Ja joulukalenterit kyllä yltää joka vuosi ykköseksi.

 4. Marjo kirjoitti:

  Koosteet vuoden lopussa/alussa ovat bloggaajallekin kiva tapa hahmottaa mitä vuoden aikana on tullut tehtyä. Joskus olen itse yllättynyt, että joku postaus on koko vuoden tasolla kirinyt 10 kärkeen vaikka heti kun se ilmestyi ei ollut mikään kovin luettu. Ja aina on minulla ainakin postauksia parinkin vuoden takaa, johon aina lukijat palaavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *