Hae
Hannamaria

Viime vuonna muutuin (Hiusvuosi 2020)

Vuosi 2020 oli monella tapaa muutosten vuosi ja omalla kohdalla voin ainakin sanoa,  että muutokset näkyy monesti ensimmäisenä hiuksissa. Näin kävi myös vuonna 2020, sillä pitkään violetti-kauteen saatiin pikkuisen eroa ja jotakin uutta!

Aikaisempien vuosien (suuremmat) muutokset näet tästä: 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019.

Alkuvuodesta hiusten anneltiin kasvaa ja olin kasvattamassa aiemmin leikkaamiani verho-otsiskokeiluja pikku hiljaa pois. Nuo olivat kivat ja olen niistä edelleen haaveillut sen jälkeen, mutta etuosasta hiukset on muutenkin paljon takaosaa ohuemmat joten halusin kasvattaa otsahiukset kiinni muun pituuden kanssa.

Goldwell Elumen eroon Elumen -hiusväristäVanhat lempivaatteet rikki

Nyt kun katsoo uudelleen tätä kokoviolettiä päätä niin se näyttää jotenkin todella freesiltä! Tykkään muutenkin näistä kuvista ihan todella paljon, joten tuntuu että kokonaisuus onnistui näissä niin hyvin lokaatiosta asentoihin.

Muistan että tällä leikkuukertaa hiuksista napsaistiin jonkin verran huonoa latvaa pois, mikä oli siinä kohtaa hyvä ratkaisu.

Pink Purple hair Loihtimo Anni Jää Pink Purple hair Loihtimo Anni Jää

Keväällä sitten räväytin aivan urakalla ja otin vaaleanpunaista (tai pinkkiä, miten kukin tämän näkee) latvoihin! Tämä liukuväri tehtiin maalailemalla ja bayalage -tekniikalla ja oli todella ihana muutos kesää ajatellen!

Päälliosasta näkee myös todella hyvin, että uutta hiusta kasvaa aivan pitkin päätä vaikka ja kuinka. Pörrö onkin tänä vuonna ollut vahvasti läsnä ja ei näytä laantuvan!

koko kasvojen meikki luonnonkosmetiikalla House of Organic Luonnonkosmetiikkapäivät

Ennen tuota seuraavaa kampaajakäyntiä hiukset koki myös aikamoista haalistumista, mitä ihmeteltiin Annin kanssa molemmat! En koe viettäneeni hirveän normaalista poikkeavaa määrää auringossa ainakaan hiukset auki, joten oli tosi hassua nähdä ne näin haaleana ja lähestulkoon haaleana pinkkinä kokonaisuudessaan! Tuon jälkeen haalistumista ei ole ollut ja violetti on pysynyt mukana tosi hyvin.

painonpudotus kukkamekko

Alkusyksystä ihana Anni sai mut sitten puhuttua vielä kiertävään ysäritrendiin, jossa etuhiuksiin tehdään kaksi palkkiraitaa kasvoja kehystämään. Näissä kahdessa kuvassa näkee hyvin sen, miten Elumen on hyvin intensiivinen värjäyksen jälkeiset pari viikkoa, jonka jälkeen etenkin violetti haalistuu tälläiseksi edelleen violetiksi, mutta vähemmän intensiiviseksi.

Hiukset oli myös kasvaneet aivan hullusti ja ovat todella pitkät edelleen. Joka kerta niistä hiukan napsaistaan, mutta kyllä näitä jo syksyllä pystyi sanomaan pitkiksi!

Kasvojen muotoilu

Nyt loppuvuodesta palattiin jälleen hiukan tummempaan latvaan, mutta vaaleanpunaiset raidat pysyivät edelleen mukana! Oon todella tykästynyt näihin nyt ainakin hetkisen ajaksi ja en aio niistä vielä kyllä luopua. Näitä kuvia kun katsoo niin kyllä sitä aika paljon on tullut vuoden aikana muututtua, näkee silmistäkin milloin on väsymys kaikonnut selkäleikkauksen takia – ainakin itse näen.

*****

Saapi nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan! Hirveästi himoitsen edelleen pinkkiä tukkaa violetilla latvalla, metsänvihreää hiusta sekä turkoosia pläjäystä. Taitaa nuo hulluimmat vielä kuitenkin jäädä, sillä olo on niin hitsin kotoisa tässä violetissa sen eri variaatioineen!

Millaisen muutoksen te koitte vuonna 2020?

4 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Voi kuinka rakastan sun hiuksia. En edes osaisi sanoa, että mikä on paras noista sävyistä. Upeita on kaikki <3

 2. villananna kirjoitti:

  Mä vaan jaksan äimistellä miten upeasti tuo lila väri sinulle sopii. Onko sulla muuten luonnostaan kihara tukka?

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä lisäsin piiiitkästä aikaa väriä hiuksiin kuparisen sävyn muodossa 😀

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ihana väri! 🙂

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.