Hae
Hannamaria

Teitä kiinnosti yli 225 000 sivukatselun verran vuonna 2021

Tässä hetkessä ei voi muuta sanoa kuin KIITOS! Vuosi 2021 oli kaikilla tasoilla haasteellisempi kuin sitä edeltäneet muutamat, mutta siitäkin selvittiin sekä minä itse, parisuhde, että blogi ja digi- ja vaikuttajamarkkinointiin keskittynyt markkinointiyritykseni.

Vuonna 2021 olin mm. kuukauden sairaslomalla, kävin terapiassa ensimmäistä kertaa elämässäni, sivutoiminen yritykseni teki juuri ja juuri yli 30 000 euron liikevaihdon, paino palasi takaisin samaan lähtölukemaan kuin mitä se oli ennen ketogeenisellä tiputtamista ja vasta loppusyksystä alkoi tuntua siltä, että ehkä vuosi ei ollutkaan kokonaan aivan paska. Syksyllä sain hyvän ystäväni tänne käymään Saksasta asti, kerkesin itse käymään Espanjassa  ennen omikronin tuloa, vuokrasin itselleni työhuoneen palasen ja päivätyöpaikallakin asiat järjestyi melko hyvin.

Hanna Voutilainen Toivolan vanha piha Hanna Voutilainen Toivolan vanha piha

Yllätyneet käsi ylös: suosituimpia oli taas joulukalenteripostaukset

Vuonna 2020 teitä kiinnosti myös joulukalenterit kaikista eniten, joten se ei tullut yllätyksenä tämänkään vuoden tilastoissa. Yllättävää oli tosin se, että kolmanneksi suosituin joulukalenteripostaus oli Sinfulin joulukalenterin unboxaus! Syksyn 2021 aikana myös yksi yksittäinen verkkokauppa sai teidän ansiosta synnytettyä 20 871,23 € myyntiä. Joten törkeän iso kiitos teille, että käytätte linkkejäni hyväksi jolloin voin tälläisistä tuloksista raportoida verkkokaupoille.

Vaikka en juurikaan ketogeenisyydestä kirjoittanut, on osa noista postauksista edelleen luetuimpien joukossa. Nro 2. oli nimittäin juustoisen ketogeenisämpylän resepti ja mantelijauhoon leivotut ketoletut oli sijalla 5. Ylipäätään kaikki vanhat reseptit olivat korkeilla sijoilla tänä vuonna, joka ei kyllä maailmantilanteen takia yllätä.

Näiden lisäksi 2019 tullut postaus Elumen-hiusvärin hyvistä ja huonoista puolista komeili top 10:ssä, samoin 2020 tullut itseruskettavavertailu. Muutenkin kaikki edullinen, helppo ja nopea näytti kiinnostavan vuonna 2021! Selän matkasta kirjoitetut postaukset kiinnostivat vain tiettyä kohderyhmää, vaikka niitä vielä muutama tulikin.

Hanna Voutilainen Toivolan vanha piha Hanna Voutilainen Toivolan vanha piha

Strategia on edelleen hakukonepainotteinen & hitainta on kesällä

Olen blogissani ottanut edelleen linjan, että kirjoitan siitä mistä hyvältä tuntuu, mutta hakukonepaikotteisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka blogin pääkategoriat ovatkin kauneus ja hyvinvointi, en aio luopua ajoittaisista resepteistä, sisustusjutuista tai lifestylestä. Nämä ovat ihania ”pakan sekoittajia” silloin tällöin, joista tekin näytätte tykkäävän. Statistiikasta näen, että blogini löydetään Googlen hakutuloksista enemmän kuin sillä on ns. ”vakkarilukijoita” jotka lukevat aivan kaiken.

Tämä on mulle enemmän kuin OK, sillä tavoitteeni blogilla ja somessa on antaa luotettavia arvioita tuotteesta kuin tuotteesta valittujen kategorioiden sisällä niin kuin ystävä olisi ne sinulle antanu. Testaan, kokeilen jaan vain jotta teidän ei tarvitse käyttää pennosia epäonnistuneisiin valintoihin.

Tässä blogissa hiljaisinta on liikenteen puolesta aina kesällä, jonka olen todennut johtuvan aivan täysin blogini aihepiireistä. Näen, että mm. kotimaanmatkailusta kirjoittavilla kesäaika on heidän vuoden piikkinsä. Oma piikkini kävijämäärissä on jo vuosia ollut syyskuun lopusta joulukuun puoliväliin, jolloin joulukalenterit, Black Friday ja joululahjavinkit kiinnostavat lukijoita todella paljon. Ajankohtaisuus on myös edelleen IN, joten poikkeuksia kesälle tuo kosmetiikassakin mm. itseruskettava-aiheet.

Hanna Voutilainen Toivolan vanha piha Hanna Voutilainen Toivolan vanha piha

Hyväksi havaittu linja jatkuu + laajenee videoihin

Syksyllä tajusin, että IG:n stoorit eivät vain riitä siihen määrään mitä haluan sanoa. Niiden määrä onkin vähentynyt, sillä en saa kaikkea sanottua max 10-15 stoorin kokonaisuudessa tuotteista jota haluan, ja vain harva jaksaa oikeasti kiinnostua tuon pidemmistä kokonaisuuksista. Ja koska kaksi syksyn videota menestyi todella hyvin, ehkä on aika kokeilla siipiä YouTubessa. Arvostan, mikäli käyt tilaamassa kanavan ja jaat sen muille kosmeintoilijoille!

Aion silti jatkaa stoorikokonaisuuksien tekoa, mutta aavistuksen vähemmän ja lyhempinä kuin olen tehnyt. Blogissa pidän samaa linjaa kuin vuonna 2021, mutta toivottavasti saan jostakin lisäaikaa toteuttaa kaikki ne hullutkin suunnitelmat mitä multa löytyy OneNotesta!  Haluan päästä jakamaan teidän kanssa taas parhaat ja epäonnistuneimmat tuotteet nopeammassa tahdissa kuin mitä syksyllä pystyin.

Mikä oli sun paras ja huonoin juttu vuodesta 2021?

Seuraa minua: Instagram / Facebook / YouTube

Lue myös:
Virstanpylväs: Vuosi selkäleikkauksesta & puoli vuotta revähdyksestä
Puoli vuotta selkäleikkauksesta – miten palautuminen on edennyt?
Elämäntapamuutos otti takapakkia – isosti

Lue kaikki aiheen Selkäongelmat -postaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *