Hae
Hannamaria

Teitä kiinnosti 2020: ketogeeninen ruokavalio + ajankohtaisuus

Vuosi 2020 saa pikku hiljaa painua jo unholaan, mutta katsotaan hetki kasvulukuja tänä vuonna ja palataan vielä parin postauksen verran viime vuoteen! Te luitte tänä vuonna postauksia aivan todella suuren määrän enkä voi olla kiitollisempi – saitte aikaan sen, että nyt on pistetty seuraava vaihe päälle ja hommat etenee upeaa tahtia!

Kasvua yli 46% vuodessa

Ihan oikeasti, olette parhaita! Maailman suurin kiitos tästä kuuluu ehdottomasti teille – tuo on aivan uskomaton numero ja suurin kasvu vuodessa mitä blogin historiassa on koskaan kohdattu.

Blogin yksittäiset kävijät kasvoi vuodessa tarkalleen 46,17%, istuntojen määrässä (eli kuinka paljon yksittäinen henkilö on eri sivuja katsonut yhdellä kertaa) kasvoi 41,74% ja sivujen katselut (paljonko yksittäisiä sivuja on katsottu) kasvoi 39,52%. Nämä on aivan todella hurjia lukuja en voi kuin kiittää teitä lukemisesta, sekä Vaikuttajamediaa tästä alustasta sekä hurjasta työmäärästä jota he meidän eteen tekee jatkuvasti. Paras portaali ikinä parhaiden vetäjien kanssa – Johanna ja Monna <3

Mutta sitten ne postaukset!

Joulukalenteripostaukset oli nro 1

Tämä ei sinänsä ole uutinen, sillä tämä trendi on ollut jatkuva vuosien saatossa. Teitä kiinnostaa (samoin kuin uusiakin lukijoita) ihan todella paljon mun joulukalenterivinkit!

Tänä vuonna muutin konseptia hiukan, sillä julkaisin kolme postausta. Kosmetiikkakalenterit, Aikuisten kalenterit ja Miesten kalenterit tuli kaikki listattua erikseen, sillä en halunnut niputtaa esim. kahvikalentereita tms enää vain miesten postaukseen – kaikkea kun voi kaikki ostaa sekaisin.

Kosmetiikkakalenteripostaus yksistään toi 13,2% vuoden sivukatseluista, mikä on ihan hurja summa. Yhdessä nuo koostavat n. 20% koko vuoden sivukatseluista, mikä on sinällään todella mahtavaa ja hiukan pelottavaa, että yksittäiset postaukset menestyvät noin hurjasti.

Ketogeeninen sämpylä painonpudottaminen ketogeenisellä ruokavaliolla

Ketogeeninen ruokavalio oli hitti

Ja syystä! En oo koskaan voinut niin hyvin kun ketogeenisellä ruokavaliolla ollessani – ja siksi aionkin aloittaa sen jälleen tänä keväänä. Haluan tuon saman energiamäärän takaisin sekä loput painosta pois. Sain sen kanssa tiputettua syksyllä 2019 15kg ja vaikka vuosi 2020 ei mennyt painonpudotuksen kanssa kuten halusin, jäi mulle siitä hyvä fiilis ja tahdon tuon takaisin.

Eniten luettuja postauksia oli postaus ketogeenisen ruokavalion lopettamisesta, mikä on tosi suuri yllätys. On hämmentävää, että tuo kiinnosti enemmän kuin muu! Tuon jälkeen luetuimpia oli ehdottomasti reseptipostaukset, etenkin nämä juustoiset ketogeeniset sämpylät (aion muuten tehdä näitä heti) sekä ketogeeninen, Koskenlaskijaa sisältävä pizzapohja kiinnosti teitä suuresti.

Noiden lisäksi ajatukset siitä mikä muuttui keton lopetuksen jälkeen kiinnosti teitä. Moni muukin ketopostaus oli top 10 postauksissa vuonna 2020, mutta siirrytään takaisin kosmetiikkaan. Ja jostain kumman syystä ei-ketogeenisen kaura-porkkanasämpylän resepti oli vuoden 4. luetuin postaus!

Itseruskettava kasvoille Lumene NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipatShiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide

Kosmetiikan ajankohtaisuus on in

Ykköspostauksen paikkaa pitää ehdottomasti joulukalentereiden lisäksi tämä Lumenen itseruskettavista kasvotipoista kertova postaus. Eikä syyttä, tuo tuote on aivan mahtava ja edelleenkään vaihtaisi pois! Oon käyttänyt tätä nyt syksylläkin pariin otteeseen jotta saan hiukan väriä kasvoille, ihan yksi mun vakkareita.

Yllätyksekseni myös vuoden 2019 Elumen -hiusvärin hyvät ja huonot puolet nousi kärkisijoille luetuissa postauksissa. Mulla on elumen ollut nyt lähes kolme vuotta ja oon ollut todella tyytyväinen kyllä. Onneksi on osaava kampaaja! Käyn Annilla Loihtimossa enkä edes muuton tullessa halua vaihtaa pois!

Muut teitä kiinnostaneet kosmepostaukset on olleet mm. Lämpöisellä vedellä lähtevistä ripsareista kertova postaus, joka oli yksi omia suosikkeja tehdä – kukapa ei tykkää testailla ripsareita! Myös Lumenen seerumi- & öljyvertailu vuodelta 2018 on edelleen yksi luetuimmista, samoin kuin punakuparin hiusvärin ylläpidosta kertova postaus vuodelta 2017.

Vuonna 2020 julkaistuista postauksista menestyneimpiä oli Lumenen Nordic Berry Curl vedenkestävästä, ainoasta taivutukset pitävästä ripsarista kertova postaus, Shiseidon meikkivoiteesta kertova postaus (maailman paras meikkivoide btw) sekä useat luonnonkosmetiikan postaukset, kuten kotimaisista Havu Cosmetics -huulipunista kertova postaus.

*****

Henkilökohtaisessa elämässä tapahtui myös paljon, sillä mm. valmistuin markkinoinnin ja brändinhallinnan tradenomiksi, olin ensimmäisen kerran vuosiin palkallisella kesälomalla (ja oikeasti lomailin), pääsin syyskuussa selkäleikkaukseen joka mullisti arkeni (katso kaikki aiheeseen kuuluvat postaukset Selkäongelmat -tagin takaa) ja ylipäätään kasvatin sekä blogia, että freelancer-puolta todella hyvin.

Tein myös päätöksen Turkuun muutosta vuonna 2021 ja lomailin todella paljon, vaikka iso osa vuodesta menikin kivuissa. Etätyöt on olleet mulle arjen pelastus, sillä oon paljon levänneempi ja virkeämpi ilman jatkuvaa ihmiskontaktia sekä päivittäistä matkustamista työpaikalle.

Kuinka teidän vuosi on mennyt, kertokaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.